Website verre van up-to-date

Ik keek hier: https://www.tweak.nl/glasvezel/glasvezel-de-wolden.html
Wat is de informatie hier oud! In De Wolden ligt het glasnetwerk overal, zijn ze klaar met aanleggen. Misschien goed om deze site aan te passen aan de huidige staat!

U heeft volkomen gelijk. Als inwoner van De Wolden krijg je het idee dat er geen werk van wordt gemaakt. De interesse om het leuk te promoten is niet aanwezig. Als klant voel je je ongelukkig met deze ontwikkeling en kijk je uit naar een betere provider.
Opvallend is wel dat de inning van gelden vlot en feilloos verloopt. Eenschrale troost

Hier in De Wijk (klein dorpje in de gemeente De Wolden) werkt de glasvezel uitstekend. Ben er erg blij mee. Tweak zou de website moeten omzetten naar een succesverhaal met een happy end. Haalt vast meer potentiële klanten over om een abo te nemen dan met wat er nu staat…

Verbijsterend om te moeten constateren dat de genoemde website nog geen letter aangepast is sinds ik 25 dagen geleden daar aandacht voor vroeg.

Tweak toch … :grimacing:

Dank voor je melding en dat duurt inderdaad erg lang. Je hebt gelijk dat we de Wolden wel weer wat extra aandacht mogen geven. We hebben sinds 2016 ongeveer drie jaar lang bijna onafgebroken aandacht gehad voor jullie mooie gemeente, maar later in 2019 was onze blik vooral gevestigd op Noord-Brabant.

Ik heb op de web-pagina over de Wolden nu de belangrijkste verouderde data een update gegeven. Binnenkort hebben wij met het team gesprekken over hernieuwde aandacht in Drenthe :slight_smile:.

2 likes