De zender van de maand

4 oktober is het weer dierendag en daarom hebben heeft Canal Digitaal voor oktober Love Nature HD als zender van de maand gekozen. De natuurzender is vanaf dinsdag 1 oktober beschikbaar. Goed nieuws voor de liefhebbers: in oktober starten er twee fonkelnieuwe series! Land van de Gremlins , over de unieke evolutie op het eiland Madagascar, en Grote Blauwe Wildernis , over al het bijzonders dat onze oceanen te bieden hebben.

Wij mogen eenmaal 2x toegangstickets voor safaripark Beekse Bergen weggeven aan de forum-bezoeker die ons het best kan overtuigen dat wij hem of haar daar een groot plezier mee doen. Laat ons voor 25 oktober weten waarom jíj die kaartjes zou moeten verdienen, dan sturen wij de prijs op! (Wij kiezen zelf de leukste inzending.)

image

1 like

Kan op deze plek maandelijks worden vermeld welke zender er tv-zender van de maand is? Zou ik fijn vinden.

Geen probleem Jan :slight_smile:

Zender van de maand december

iConcerts & Classica HD

In december zet Canal Digitaal niet één, maar twee zenders open voor alle onze abonnees. Er is gekozen voor twee muziekzenders voor een goed achtergrondgeluid tijdens de feestdagen. iConcerts is vanaf 4 december beschikbaar op kanaal 20 en 306, en Classica HD op kanaal 315.

1 like

Zender van de maand januari

MyZen TV

MyZen TV is zender van de maand januari bij Canal Digitaal. Deze lifestylezender geeft je praktische tips voor een gezonde levensstijl en een goed/gezond begin van 2020.

MyZen TV is vanaf 1 januari te ontvangen via kanaal 56.

1 like

Zender van de maand februari - Travelxp

Op dinsdag 4 februari wordt MyZenTV vervangen door Travelxp als zender van de maand. Op kanaal 20 kan je de hele maand februari inspiratie opdoen voor een mooie vakantie aanstaande zomer.

1 like

Zender van de maand maart - Animal Planet HD

Animal Planet is zender van de maand maart en is daarom vanaf dinsdag 3 maart te zien op kanaal 20 . Animal Planet is de enige entertainmentzender die zich volledig richt op dieren en natuur.

1 like

Zender van de maand april - RTL Lounge
RTL Lounge is vanaf 7 april de zender van de maand. Deze themazender van RTL richt zich op jonge vrouwen en zendt 24 uur per dag nationale en internationale programma’s uit. Denk hierbij aan bekende soaps en series zoals Kees & Co, SamSam en GTST.

2 likes

Zender van de maand juni - RTL Telekids

RTL Telekids is Canal Digitaal zender van de maand juni. Deze zender biedt vermaak voor het hele gezin en heeft de beste kinderprogramma’s van eigen bodem. Denk hierbij aan klassiekers als Bassie en Adriaan, de beroemde clown en acrobaat, of Ernst, Bobbie en de rest. Ga lekker zitten en geniet samen met je kind van de leukste kinderprogramma’s.