De zender van de maand

4 oktober is het weer dierendag en daarom hebben heeft Canal Digitaal voor oktober Love Nature HD als zender van de maand gekozen. De natuurzender is vanaf dinsdag 1 oktober beschikbaar. Goed nieuws voor de liefhebbers: in oktober starten er twee fonkelnieuwe series! Land van de Gremlins , over de unieke evolutie op het eiland Madagascar, en Grote Blauwe Wildernis , over al het bijzonders dat onze oceanen te bieden hebben.

Wij mogen eenmaal 2x toegangstickets voor safaripark Beekse Bergen weggeven aan de forum-bezoeker die ons het best kan overtuigen dat wij hem of haar daar een groot plezier mee doen. Laat ons voor 25 oktober weten waarom jíj die kaartjes zou moeten verdienen, dan sturen wij de prijs op! (Wij kiezen zelf de leukste inzending.)

image

1 like

Kan op deze plek maandelijks worden vermeld welke zender er tv-zender van de maand is? Zou ik fijn vinden.

Geen probleem Jan :slight_smile:

Zender van de maand december

iConcerts & Classica HD

In december zet Canal Digitaal niet één, maar twee zenders open voor alle onze abonnees. Er is gekozen voor twee muziekzenders voor een goed achtergrondgeluid tijdens de feestdagen. iConcerts is vanaf 4 december beschikbaar op kanaal 20 en 306, en Classica HD op kanaal 315.

1 like

Zender van de maand januari

MyZen TV

MyZen TV is zender van de maand januari bij Canal Digitaal. Deze lifestylezender geeft je praktische tips voor een gezonde levensstijl en een goed/gezond begin van 2020.

MyZen TV is vanaf 1 januari te ontvangen via kanaal 56.

1 like