De Canal Digitaal TV App, wat kan je er allemaal mee?

Op vakantie, in de auto of in bed. Met de Canal Digitaal TV App kijk je overal live TV, wanneer je maar wilt. Maar wat kan ik je er allemaal eigenlijk nog meer mee? Naast live TV kijken zitten er namelijk nog meer interactieve functies in de App inbegrepen.

mobiel

Terugkijken
Met de app kan je, net zoals in je TV box thuis, namelijk tot 7 dagen geleden programma’s terug kijken. Selecteer een programma vanuit de TV Gids of de TV Gemist omgeving en klaar is Kees.

Opnemen
Dit zelfde geldt voor de opnemen functie. Bij ieder Alles-in-1 abonnement zit 100 uur opnemen gratis inbegrepen. Open de TV Gids in de App en selecteer een programma naar wens. Vanzelf verschijnt de opnemen button bij de programma informatie. Na het aanklikken van deze button is dit programma niet alleen op de App, maar ook thuis op je TV Box te bekijken.

Tips van de redactie
Met de tips van de redactie weet je zeker dat je niks mist. Zij geven jou suggesties over welke veelbekeken programma’s je misschien gemist hebt of welke je de aankomende tijd absoluut niet mag missen.

Wist je dat…
Wist je dat je de App kan gebruiken in heel Europa? En oh ja, dat kan trouwens op 5 apparaten tegelijk :smirk:.